Söndag

Idag packade vi första flyttlådan!😅 Tycker att vi borde lärt oss det där med att packa i tid med tanke på att vi flyttat 3 ggr på 4 år, men ikke..
16 dagar kvar tills vi får nykeln 🙌

Tanken var iaf att vi skulle hinna med att rensa en del denna helgen, men Lilly har varit jätte sjuk så det har inte alls blivit som planerat. 
I torsdags när jag la henne var hon väldigt hes men inget annat så anade att en förkyldning var på gång. Jag hann knappt komma ner för trappan innan hon fick en jätte hemsk hosta och lät som om att hon skulle kvävas!! Hon fick såklart panik (inte minst jag) och kippade efter andan. Varje gång hon hostade så tog hon sig för munnen och sa "aaaooo" sen blev hon ännu mer ledsen 💔  Niklas hade nyss åkt iväg och fixat med bilen så jag var själv och visste tillslut inte vad jag skulle göra, men fick lugnat henne och hon fick luft igen. När jag ringde 1177 så kunde hon konstatera krupp direkt och hon gav massa bra råd.  Hon hade 39 graders feber och var heeeelt utslagen verkligen, usch vad jag grät.. Har aldrig sett henne så sjuk! 
På fredagkväll var det samma sak men nu var det snäppet värre men kunde hålla mig lite lugnare denna gången iaf. Vi är inte vana vid att Lilly är sjuk, men man får lite kött på benen varje gång. 
Nu är hon betydligt bättre, som tur är!❤️




Såhär har våran helg sett ut 👆❤️



RSS 2.0