V.36

Idag har vi bara åkt runt känns det som. Imorse var vi på möte hos banken där vi skrev samboavtal, testamente m.m sen åkte vi till ikea och kollade säng, åt på spice, åkte till två bilfirmor för att kolla ny bil, sen hem till mamma där vi började måla stolarna som jag köpte igår. Nu är jag helt slut i kroppen, men vad skönt det är att få så mycket gjort. Det börjar ju verkligen närma sig bebis och flytt. 
Går in i vecka 36 idag! Niklas fick ta lite bilder på magen idag. Vet inte varför men tycker inte alls om det, men det är ju kul att ha sen.






Trots att jag just nu känner att jag vill spy på att vara gravid så försöker jag ändå njuta för jag vet att det snart är över och då kommer jag förmodligen sakna det. När jag tänker tillbaka så har min graviditet varit jätte bra, jag har mått kanon!! 👍 det ända har varit ryggen men det är nog mycket för att jag har det jobbet jag har. Sen har allt kommit nu sista veckorna-foglossningen är hemsk😞 natten är absolut värst, då det blir värre för varje natt känns det som för inatt kunde jag knappt vända mig i sängen.. MEN det är värt det❤️ 
RSS 2.0