Babynest 🙌

AlltsĂ„ dessa babynest mĂ„ste vara vĂ€rldens bĂ€sta uppfinning till barn. Lilly Ă€lskar sitt babynest och sover som en stock nĂ€r hon ligger i det. Vi har bara haft det i sĂ€ngen det sista dĂ„ det faktiskt kĂ€nts som om att hon sover lĂ€ngre pĂ„ natten sen vi inte hade den under dagen, skit löjligt egentligen men har typ inte vĂ„gat för att jag Ă€r rĂ€dd att mönstret ska brytas 😂 men jag gick emot det idag och tog ner det i soffan och vipps sĂ„ somnade Lilly sjĂ€lv utan att ligga pĂ„ mig!🙌  sĂ„ vi fĂ„r vell se hur hon sover inatt.. Haha konstiga tankar man har 😉


Nu har jag precis duschat och ska börja göra mig iordning för jag och Lilly ska Ă„ka med Malin till tant Rut och fika. Vi skulle Ă„ka till Ullared vid halv 12 men mamma hade magsjuka pĂ„ jobbet sĂ„ dĂ„ vĂ„gar vi inte chansa pĂ„ att hon ska passa Lilly om hon har blivit smittad. SĂ„ Niklas Ă€r gullig och Ă„ker hem tidigare frĂ„n jobbet och tar henne sĂ„ vi kan Ă„ka Ă€ndĂ„. MĂ„ste fĂ„tt köpa alla julklappar och presenter! 

Imorgon ska jag till en psykolog för mammor och prata lite, mest för att jag Ă€r sĂ„ orolig för Lillys andning pĂ„ nĂ€tterna sĂ„ jag inte kan sova och min bm tyckte jag skulle gĂ„ dit. Sen Ă€r det bra att prata av sig som mamma oxĂ„, det Ă€r ju en sĂ„ stor omstĂ€llning. 
RSS 2.0