Efter 1 års vila..

.. Har jag äntligen kört mitt första träningspass!

Åkte nu på kvällen för då är det inget/lite folk på gymmet. Var bara jag och ett äldre par där så det kändes skönt! Jag orkade mer än vad jag trodde men ändå orkade jag inte mycket.. Haha. Men nu är det gjort och det känns så skönt efteråt. 
När jag kommer hem så har Niklas gjort ett bad till mig, alltså hur bra är han ❤️ 

Idag har vi gjort iordning i Lillys rum, mycket kvar men fint blir det 👍 Niklas fick sovmorgon, stackarn jobbat dag och natt nästan hela veckan. 




I morgon ska Niklas och Lilly åka till hans föräldrar och jag ska sova och sen ska jag passa på att storstäda hemma när dom är iväg. Lilly har från ingenstans blivit hysteriskt rädd för dammsugaren! Har aldrig sett henne så ledsen!! Så utsätter henne inte för det, kan ju faktiskt göra det när hon inte är hemma. 

På måndag och tisdag är det dags för jobb.. Hela dagen denna gången 😳 känns sådär men dom fick inte personalen att räcka till och mamma var ledig så då får man ju ställa upp! Goa pengar oxå 😊


Fick en fin bild på Lilly med sin gammelmorfar när vi var där igår, hon tycker väldigt mycket om min mormor och morfar ❤️




RSS 2.0